SDI Застрахователен брокер

Home » SDI Застрахователен брокер

Работно време:

пон – нед: 09:30 – 20:00

Контакти:

+359886144914

Уебсайт:

SDI

SDI е първият застрахователен брокер, създал верига от офиси за застрахователни и финансови услуги на територията на Република България.

Ние предлагаме застраховки на водещите застрахователни компании.

Компанията е основана в началото на 2004 г. от екип с дългогодишен професионален опит в областта на застраховането. От 2012 г. SDI е застрахователен брокер №1 по данни на Комисията за финансов надзор, като обслужва годишно над 650 000 клиента. Компанията е печелила три пъти първото място в конкурса „Застрахователен брокер на годината”. От 2014 г. SDI е обявявана осем поредни пъти за любима марка на българите в единствената по рода си потребителска класация „Любимите марки” в категорията „Застрахователни брокери“. От 2019 г. компанията е отличавана в същия конкурс с призово място и в категориите „Иновативни марки“, „Любим работодател“, „Финансова институция“ и „Българска марка“.

SDI е съучредител и член на Българската Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ).

Ние вярваме, че добрият брокер трябва да е близо до своите клиенти като им предоставя възможност да избират най-добрите продукти, предлагани от водещите застрахователни компании. За тази цел ние продължаваме да развиваме нашата верига, която към момента наброява над 200 офиса в 35 града на България, в които работят отлично подготвени специалисти. SDI осигурява на своите клиенти компетентна правна помощ при настъпване на щета с цел получаване на справедливо застрахователно обезщетение.

SDI осигурява на своите клиенти компетентна правна помощ при настъпване на щета с цел получаване на справедливо застрахователно обезщетение.