LIDL

Home » LIDL

Работно време:

пон – нед: 9:00 – 21:00

Контакти:

+359 800 141 41

Уебсайт:

LIDL

Ако търсите място, на което да направите ежедневния или седмичен пазар за домакинството бързo и лесно, заповядайте в Lidl. В Lidl ще откриете продукти от първа необходимост и добро обслужване в сертифицирана среда.

Магазин Lidl предлага едновременно високо качество и добра цена. Може да се насладите на прясна и качествена храна, да откриете серия с иновативни продукти за спортуващи, прясно изцедени плодови сокове и био продукти.

В разнообразните си тематични седмици Lidl предлага деликатеси от световната кулинария – докоснете се чрез небцето си до Италия, Гърция, Великобритания, Алпите, Азия, Карибите – винаги има нещо, което да ви изненада приятно.

Едно от предимствата на веригата е, че докато пазарувате за вечеря, може да намерите нещо за себе си или за дома, тъй като се предлагат стилни и удобни дрехи за малки и големи за всеки сезон с качество, потвърдено от немския институт Хоенщайн. Редом с тях може да се оборудвате с инструменти и принадлежности за домашната работилница. Често Lidl предлага и неща за вашето хоби – било то свързано със спорт у дома и излети навън или с артистични ръкоделия.