Jumbo

Home » Jumbo

Работно време:

пон – съб: 10:00 – 21:00
неделя: 10:00 – 20:00

Контакти:

+359 2 81 46 300
b3mng@jumbo.gr

Уебсайт:

Jumbo

През 1986 г. в Атина се „роди” нов магазин за играчки, наречен JUMBO. Водени от любовта към играта и нуждата от креативност, ние моментално се превърнахме в един от най-разпознаваемите магазини за играчки в Централна и Източна Европа.

Днес, 33 години по-късно, ние оставаме номер 1 в сърцата на млади и стари, както с богатия ни избор от играчки, така и с нашите много конкурентни цени! Голямо разнообразие от играчки, достъпни за всички възрасти и вкусове, маркови и вносни марки, бебешки артикули, артикули за книжарници, сезонни, декоративни и различни предмети за бита за „големите деца“ са само част от съкровищата, които ще намерите в JUMBO. JUMBO сега е най-големият магазин за играчки в Гърция и една от най-големите компании за търговия на дребно, с 80 магазина: 52 в Гърция, 5 в Кипър, 9 в България и 14 в Румъния и около 6644 служители. Компанията е сключила и споразумения за търговско сътрудничество с компании, които поддържат магазини с марката JUMBO в 6 държави (Албания, Косово, Сърбия, Северна Македония, Босна и Черна гора). Ръководството на компанията непрекъснато търси възможности за нейната експанзия (автономно) в съседни страни.

Нашата основна цел продължава да бъде запазване и допълнително укрепване на лидерството на JUMBO и укрепване на групата в областта на търговията на дребно с играчки, бебешки продукти, подаръци, книжарници и други свързани артикули.

Стабилни в нашата философия, като JUMBO компания, ние имаме непосредствен приоритет

– разширяване и подобряване на дистрибуторската мрежа,

– обогатяване на разнообразието от нашите продукти, съобразно постоянно развиващите се пазарни тенденции

– най-доброто обслужване за нашите клиенти,

– поддържане на конкурентни цени на нашите продукти

Верни на нашата оригинална визия, в JUMBO, ние продължаваме да бъдем до вас и да ви даваме усмивка, особено сега, когато имаме нужда от нея повече от всякога!