Арабията

Home » Арабията

Работно време:

пон – нед: 10:00 – 20:00

Уебсайт:

Арабията

Ние в Street Food заведения „Арабията“ не правим компромиси с качеството на храната! Ако си поръчаш месо на скара, ще е най-сочното и отлично овкусено! Ако си вземеш салата, тя ще е с най-вкусния домат за сезона! Ако искаш картофи, те ще са най-хрупкави отвън и сочниотвътре. Подбора на продуктите и авторската ни технология за приготвяне на храната са ключа към сърцето на верните ни почитатели – месари или вегетарианци.
#Скара
Известни сме с това, че предлагаме арабийско вкусна скара, приготвена от истинско, качествено месо. Зареждаме го от проверени български производители. Подготвяме го за скарата по авторски рецепти, в собствен месарски цех. Печем го по арабийска технология на дървени въглища.
#Риба
Колкото по-прясна толкова по-добре! Това е една от тайните за добрия вкус на рибата и морските дарове. А за да ви накараме да си оближете пръстите ги овкусяваме с точните подправки и ги печем точно колкото трябва на скарата, за да са хем сочни, хем хрупкав.
# Разядки
Домашно приготвени от селектирани качествени продукти, те ще ви напомнят за вкусотийте на баба – домашна лютеничка, кюпуло, катък, снежанка, бобена салатка.